Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szörny RT.

SZÖRNY RT. (2001)
Természetesen vannak szörnyek. Ott leselkednek a ruhásszekrényben, és halálra ijesztik a gyerekeket. Ez a munkájuk: a Szörny Rt. alkalmazottaiként ők látják el az egész Monstropolist árammal, méghozzá úgy, hogy a gyerekek sikoltozását árammá alakítják. A cég állandó dolgozója a szuperijesztő Sulley. Ősi vetélytársa, Randall nagymester halálra rémítésben. Sulleyt azonban munkahelyi baleset éri: Boo, az emberkislány rettenthetetlen bátorsággal belebújik a bundájába. Hogyan szabadulhatna meg a fertőző "vírustól"?
SZÖRNY EGYETEM (2013)
Wazowski és Sully a Szörnyegyetemen ismerkednek meg. A film az ő kapcsolatukról szól, és arról, hogyan válnak elsőosztályú, profi ijesztgetővé. A látszat ellenére azonban nem mindig felhőtlen a kapcsolatuk, őket is eléri előbb-utóbb az elválás pillanata.
SZÖRNY RT. 3.
Ismét hallatott magáról a Szörny Rt. folytatása, amelyről most az első rész rendezője beszélt. Tavaly két eredeti filmmel érkezett a Pixar, a Dínó tesóval és az Agymanókkal, melyek közül az utóbbi hatalmas siker volt, el is nyerte a Legjobb Animációs film Oscar-díjat. Ám annak ellenére, hogy a Pixar új ötletei legtöbbször sikeresek, a rajongók alig várják, hogy folytatások készüljenek az igazán szeretett alkotásokhoz is. Az egyik ilyen film a Szörny Rt., amelynek még mindig megvan az esélye, hogy valamikor elkészüljön az a bizonyos folytatás hozzá. Erről beszélt a Szörny Rt. rendezője, Pete Docter nemrég az Entertainment Weekly-nek:
'Soha ne mondd, hogy soha, hiszen ki tudja, mit hoz a jövő? Szándékosan készítettük el 2. résznek a Szörny Egyetemet mint előzményt, mert nem szerettünk volna még válaszolni néhány olyan kérdésre, hogy mi történt Boo-val, hogy miként nőtt fel, és hasonló dolgok. Ahhoz, hogy ezekre választ adhassunk, egy igazán meggyőző és átgondolt történet kell, ami megfelel egy igazi folytatásnak.'

RÖVID FILMEK:

MIKE ÚJ KOCSIJA (2002)
Mike Wazowski vásárolt egy új hatkerekes, mindenféle szerkentyűvel felszerelt csodaautót, és alig várja már, hogy megmutassa azt a barátjának, Sulley-nek. Az egyetlen gond, hogy Mike még nem sajátította el pontosan, hogyan kell vezetni a járgányt, melyik gomb mire szolgál, így már az elindulás is problémákba ütközik.
BULI KÖZPÖNT (2013)
Mike és Sully hétvégén ellátogatnak a Szörny Egyetemre, hogy megnézék, hogy a barátaik mit csinálnak. Bulit szerveztek de alig voltak szörnyek ezért Mike és Sully van egy tervük hogyan dobják fel a bulit. Egy másik buliból ellopják ételt és a vendégeket.
 

Cikkek

Szörny RT. (2001)

2017.06.23

 

Szörny Egyetem (2013)

2017.06.23