Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Némó Nyomában

NÉMÓ NYOMÁBAN (2003)
A világ óceánjaiban több mint 3 milliárd hal él. Marlin és Dory azonban egyetlen egyhez ragaszkodik közülük. Marlin fiát, Némót keresik, aki elsodródott szülei mellől, majd behálózta egy könnyűbúvár: azóta egy fogorvosi várószoba akváriumában raboskodik. A gyermekét féltő apa és társa hosszú vándorútra indul, miközben egy pillanatra sem tévesztik szem elől az elrabolt poronty nyomvonalát. Út közben Marlinból igazi hős válik: szerez néhány barátot és túlél néhány ellenséget. Megússza a találkozást a cápákkal, teknőcökkel, kanalas gémekkel és az óceán többi veszélyes vagy kelekótya szerzetével. Miközben a kalandjain és a rengeteg felmerülő akadályon igyekszik keresztülevickélni, fiacskája sem tétlenkedik: egy fantasztikus szökési tervet forgat a fejében.
SZENILLA NYOMÁBAN (2016)
Egy évvel Némó kalandjait követően az amnéziás Szenilla útra kel, hogy végigússzon Kalifornia teljes partvidékén és megtalálja szüleit és barátait.
LEHETSÉGES FOLYTATÁS
2016. Júniusban, a rendező Andrew Stanton beszélt a lehetőségről, hogy készülhet egy újabb epizód, mondván, hogy soha nem zárja ki, mert az új karakterek hivatkozva a Toy Story filmekre hivatkozva, hogy lehet bővíteni.
 

Cikkek

Némó Nyomában (2003)

2017.06.23

 

Szenilla Nyomában (2016)

2017.06.23