Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE
RENDEZŐK: Chris Renaud, Yarrow Cheney
FORGATÓKÖNYVÍRÓK: Brian Lynch, Cinco Paul, Ken Daurio
SZINKRONHANGOK: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Steve Coogan, Ellie Kemper
STÚDIÓ:
Illumination Entertainment
BEVÉTEL: $ 875,457,937
MEGJELENÉS:
 2016. Június 24.
 2016. Augusztus 4.
A KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE KRONOLÓGIA
  A Kis Kedvencek
Titkos Élete 2.
(2019)

A KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE (eredeti cím: The Secret Life of Pets) 2016-ban bemutatott egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amelyet Yarrow Cheney és Chris Renaud rendezett. A forgatókönyvet Ken Daurio, Brian Lynch és Cinco Paul írta, a zenéjét Alexandre Desplat szerezte, a producere Christopher Meledandri és Janet Healy volt. Az Illumination Entertainment készítette, az Universal Pictures forgalmazta. Amerikában 2016. július 8-án, Magyarországon 2016. augusztus 4-én mutatták be a mozikban.

TÖRTÉNET:
Max egy édespofa pudli, akinek korábban királyi élete volt, mindez azonban 180 fokos fordulatot vesz, amikor szerető gazdija egy napon haza hoz egy másik ebet, Duke-ot a keverékkutyust. Max és Duke eleinte hadakozni kezdenek egymással, azonban gyorsan béke jobbot nyújtanak a másiknak, amikor ráeszmélnek, hogy a Hógolyó névre hallgató házi nyuszi hadsereget toboroz a kidobott és sorsukra hagyott házi kedvencekből. A csapat célja egyértelműen az, hogy bosszút álljanak a jó sorsú állatokon és természetesen azok gazdáin is.
A filmben persze mindeközben mindent megtudhatunk a napközben otthon hagyott állatokról, betekintést nyerhetünk titkosnak tűnő kis életükbe.

A KIS KEDVENCEK TITKOS ÉLETE 2. (Várható Premier: 2019. Július 3.)
A tervek szerint már két év múlva, 2018. július 13-án mozikba kerül A kis kedvencek titkos élete 2, és ez csak annyiban újdonság, hogy a címről lerántották a leplet, mert az Illumination már korábban befoglalta ezt a dátumot. A folytatásnál visszatér az első rész írója, Brian Lynch és a rendezői székbe is ismét Chris Renaud huppan bele. A történet részleteiről egyelőre nem számoltak be, ami érthető is. Eredetileg 2018. Július 13-án lett volna a premier, amit végül 2019-ben jelenik meg.